Voi äh ja pyh! Lähteminen olisi aina helpompaa, jos olisin edes asteen siistimpi ihminen. Mutta koska olen siunattu kaaoksessaelämisen kyvyllä, Helsinkiin lähtöä edeltää aina kamala siivousrumba. Toisin sanoen yleensä tiskaan ja vien roskat, eli yritän vaan minimoida kaikenlaisen pilaantuvan materiaalin jäämisen nurkkiin haisemaan. Lisäksi olen eilisen illan ja tämän aamun aikana pyörittänyt viisi koneellista pyykkiä.. Vaatekaappi alkoi jo ammottaa tyhjyyttään, ja olen reissussa kuitenkin sen puolitoista viikkoa.
 En vaan ole mikään kodinhengetär-tyyppi! Mikään ei ole tiskaamista tympeämpää hommaa; ryhdyn siihen yleensä siinä vaiheessa, kun yhtäkään puhdasta astiaa ei ole kaapissa. Ja sittenhän se onkin tosi ällöttävää puuhaa ihanine odööreineen. Joka kerta jättitiskin jälkeen myös lupailen parantavani tiskaustapani, mutta tähän päivään mennessä sitä ei ole tapahtunut.

Mutta huolimatta tämän aamupäivän hajuelämyksistä ja pyykkäyksistä, en malta oottaa että lähen huomenna! on taas hetki vierähtänyt junassaistumisestakin, joten sekään ei tunnu nyt niin ärsyttävältä ajatukselta kuin yleensä. Olen säästellyt uutta Kuukausiliitettä junalukemisiksi, ja vähän jo miettinyt eväitäkin (ehdoton junamatkailun bonuspuoli!). Ja huomiseksi illaksi on jo suunnitelmia parhaiden ystävien kanssa, jee.

Nyt takaisin pyykkitupaan..