Hui, kylläpä viikko meni vilisten ohitse. Oli paljon ohjelmaa ja tapahtui kaikennäköistä (uusia järjestötehtäviä jne.) ja ennenkuin huomasinkaan heräsin tähän sunnuntaiaamuun. Vähän stressaa, koska olisi pitänyt saada aikaseks paljon paljon enemmän tällä viikolla. Olisi tentti edessä tuotapikaa, enkä ole pahemmin siihen vielä lueskellut. En vaan jotenkin osaa nyt keskittyä  itse opiskeluun, kun on kaikkea muuta niin paljon.

On ollut ihanan sosiaalista, vaikka alkuviikosta en olisi halunnut tavata ketään ja mökötin kaikille. Lopulta on kuitekin aina hauskempaa vajoilla tai tylsistyä seurassa kuin yksin :). Viikon opetus.

Olen yrittänyt tämän viikon elää vähän terveellisemmin; Helsinki-kavereiden hurja jumppakärpäsen purema sai mutkin ryhdistäytymään. Olen käynyt jumpassa aika ahkerasti. Siitä tulee niin hyvä fiilis aina, vaikka lähteminen tuntuu useimmiten tosi nihkeeltä. Jumppaan pitäisi tänäänkin lähteä, vaikka tuntuu etten ole ihan hereilläkään vielä. Nousinkin vasta tuossa tunti sitten koska olin antanut itelleni luvan nukkua tänään niiiin pitkään kun vaan unta riittää.

Nyt taidan uppoutua sunnuntaihesariin vielä toisen kahvikupillisen ajaksi!